Dop för Hugo

Hej!

Igår var vi på dop, det var Krilles kusinbarn som döptes, lilla Hugo. En riktigt söt liten pojke.
Dop för Hugo
Dopet hölls i söta Lilla Harrie kyrka och fika och mat fick sen vi i byastugan. Vi serverades både tre olika pajer samt tårta och kaka.
Doptårta
Tyvärr hann jag inte fota de fina tårtorna i sin helhet (är ju inte så snabb på benen…) men goda var de kan jag lova!

Tyvärr var jag helt knäckt när vi kom hem sen. Det är så sjukt att jag blir så dålig av att bara sitta i några timmar. Väl hemma kände jag mig nästan sjuk, fick ligga i soffan med TENSen på hög intensitet resten av kvällen… Idag känner jag mig också sliten men solen tittade fram tidigare och jag fick lite vårkänslor 🙂 Krille fixade lite i trädgården och jag drack kaffe och lapade lite sol! Man mår verkligen gott av lite sol 🙂

Idag har jag beställt en skötväska och ett babynest! Det är så roligt att handla till lillan 🙂 Får visa er sen när jag har fått hem det.

Nu väntar jag på Krille som är och handlar till kvällens middag, det vankas pasta med ost och skinksås! Hoppas ni har haft en bra helg! Kram

Lämna ett svar