Gravid v 30

Hej!!

Ville skriva hej bubben, haha, då jag precis såg Morran och Tobias på SVT play. Har ni sett det? Sjukt tragikomiskt!
Ja, iaf, idag byter vi vecka igen, nu vecka 30! Det känns stort! Bara ca 10 veckor kvar till födseln, galet! Känner mig lite stressad för att jag gärna skulle vilja få ordning i ”bebisrummet”. Jag vet ju att lillan inte kommer att ha något behov av ett eget rum första tiden/åren men det skulle ändå vara skönt att får det gjort, samt hur mycket ork kommer man att ha när hon väl har tittat ut?! Nog för att jag inte har någon ork nu heller men Krille är ju stark 😉
Idag har vi varit på föräldrautbildning på mödravårdcentralen, de pratade om förlossningen och i slutet fick man se en förlossningsfilm, blödig som jag är så kunde jag inte hejda mina tårar… Haha. Jag var nog inte ensam 🙂 Förutom att jag är lite extra känslig (vilket Krille alltid tycker att jag är!) så har jag inga direkta humörsvängningar som man kan läsa att gravida har. Jag är rätt så lugn och harmonisk.
Sen förra veckan tycker jag inte att det har hänt så mycket med graviditeten, det är fogarna som fortsätter bråka och jag har även känt att lillan trycker mot revbenen, vilket känns mindre behagligt… Hon väger runt 1,5 kg nu och förväntas öka med 200 g i veckan. 3 smörpaket, haha! Jag vet inte varför jag jämför med smörpaket, kanske är det min matkärlek som gör det… blir lite mobbad för det i familjen, men det får jag ta 🙂
Såhär ser trötta jag ut idag:

Gravid v 30

Nu ska jag ta mig en bit tårta som är kvar sedan i tisdags, innan den blir för gammal! Ha en skön kväll! Kram

Lämna ett svar