Gravid v 26

Ytterligare en vecka har passerat! Nu väger bebben mellan 8-900 g, snart ett kilo! Hon busar vilt nästan hela tiden 🙂 Tyvärr har jag fått ännu mer ont i fogarna den här veckan 🙁 Det är tom besvärligt att ta på byxor, strumpor och skor… Känner mig riktigt gammal och skröpplig. Det dröjer nog inte länge tills jag får bli heltidssjukskriven, vilket känns sjukt trist! Ligga här hemma i 3 månader är ju ingen höjdare.

Vi var iaf hos barnmorskan igår, from nu så blir det ju lite tätare kontroller. Vi fick bl.a. lyssna på hjärtljuden, vilket var mysigt. Vi bokade även in oss på föräldragrupp i februari! Förlossningen närmar sig med stormsteg och magen blir bara större:

Gravid v 26

Nu har vi precis smörjt kråset med hemlagade köttbullar och potatismos! Det går ju nästan inte att sluta äta för att det är så gott! Krille tog nog om 4 ggr! Det är inte mycket som slår enkel, hemlagad husman!
Det är många som frågar om jag har några cravings men det har jag faktiskt inte. Jag är väldigt glad i blodapelsin för tillfället men det är ju inget jag skulle döda för, eller tvinga Krille att handla mitt i natten… Jag har faktiskt aldrig klivit upp mitt i natten och ätit, är det många gravida som gör det? Det kanske kommer senare…
Kollar ni förresten på nya Sveriges Mästerkock? Alltid kul med matlagningsprogram, jag får aldrig nog av dem!

Hoppas ni får en fin kväll! Kram

Lämna ett svar