Gravid v 23

Hej!

Nu har det redan gått ytterligare en vecka! Bebisen väger runt ett halv kilo, som ett smörpaket! Hon är väldigt livlig där inne, sparkar nästan hela tiden, vilket är jättemysigt! Skönt att veta att det lever någon där i 🙂 Det syns till och med utanpå magen! Jag har kanske inte berättat att det troligtvis är en liten flicka (eller tösabid som man säger här i Skåne…) där i. Det blir farligt för ekonomin, det finns ju så mycket fina och söta tjejkäder, hihi!
Jag mår iaf fortfarande bra förutom de gamla vanliga fogarna, jag stapplar runt på mina kryckor men känner mig ändå lycklig 🙂 Det kommer ju förhoppningsvis något gott ut! Här kommer en lite mer ”naken” bild denna vecka 23 till ära:

Gravid v 23
Tjockare och tjockare blir man, hihi.

Ja, jag har ju förresten varit händig också och sytt en gravidkudde, så att jag kan sova gott om nätterna! Det är egentligen bara en lång korv som man kan ligga och krama, framförallt är den till för att lägga mellan knäna och avlasta bäckenet. Krille tycker dock att den är lite ivägen…
Hemgjord gravidkudde
Det är alltså den långa svarta korven i mitten av sängen….

Jag köpte fyra avlånga, billiga kuddar på ikea samt ett lakan, sen sydde jag bara ihop till ett lååångt kuddfodral. Billigt och bra! Kanske en bra julklapp till en gravid vän?!

Ha en fortsatt fin torsdag 🙂 Kram

2 svar på ”Gravid v 23”

  1. Mysigt:) väntar en liten tös jag med så ekonomin lär springa iväg sen eftersom de finns så sjukt mkt fint o sött:)

    1. Ja, eller hur! Farligt 😉

Lämna ett svar