Blivande föräldrar
Ja, det är som ni tror! Vi ska bli föräldrar! Vi är jätteglada och om allt går som det ska så kommer den lilla i april 🙂 Jag är i vecka 19 nu, så nästan halvvägs! Jag mår jättebra förutom hemska foglossningar som gör att jag bara kan arbeta halvtid, bättre det än illamående iaf. Om ni undrar varför jag var borta en period i höstas här ifrån var just pga illamående, det är inte så lätt att driva en matblogg när man ligger och mår illa hela tiden ;p Nu är jag iaf tillbaka och jag hoppas att jag kan fortsätta inspirera med mina recept och kanske en och annan graviditetsuppdatering 😉
Bilden är från igår då vi var på väg till Lunds Allmänna sångförenings 90-års jubileum! Krilles pappa ingår i kören, så vi blev bjudna på både vacker sång och god mat hela kvällen.
Portersteken då, tänker ni som är hungriga… den kommer det recept på senare 😉

Print Friendly, PDF & Email
En porterstek i kastrullen och en bulle i ugnen 😉

Inläggsnavigering


8 reaktioner till “En porterstek i kastrullen och en bulle i ugnen ;)

  1. Hade på nåt sätt detta på känn….frågade Johan häromdagen men han hade ju ingen koll!!
    STORT GRATTIS!! Ni går en omtumlande men fantastisk tid till mötes❤️
    Kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =