En höstig ledig dag

Hej alla fina! Nu ska jag verkligen försöka komma på fötter igen med bloggandet! Det har ju bara varit för dåligt den senaste tiden!! Jag tänkte att nu jäklar får det vara nog 😉 Något som kanske kan få mig och er att inspireras lite extra är att jag idag ska på ett första Halv åtta hos mig hemma hos en kollega. Vi är ett helt gäng på jobbet som bestämde oss för att en gång i månaden ses och laga mat åt varandra, superkul initiativ! Vi struntar dock  i betygsättning utan ser det mer som en trevlig grej 🙂 Jag älskar att bli bortbjuden på middag så ser verkligen fram emot all god mat man ska få äta under dessa månader! Återkommer mer om det imorgon.
Idag har jag haft en skön slapp ledig dag efter att ha jobbat hela långa helgen. Jag har shoppat lite och sen mest slappat i soffan med en bok och snaskat ekologiska apelsiner (sååå goda!!). Vädret är riktigt grått och trist så det bjöd till och med in att tända ljus mitt på blanka dagen, vilket iof är mysigt 🙂 Man får försöka se det mysiga med sådana här gråa dagar!

Ekologiska apelsiner
Boken handlar faktiskt om Svartvik utanför Sundsvall där jag har växt upp, dock om strejken 1879.

När man har lediga dagar som denna så passar det ju perfekt att laga ett ordentligt lass med mat som t.ex. lasagne! Det gjorde jag i torsdags när jag ver ledig och jag har njutit hela helgen av lasagnen som bara blir godare och godare varje dag 🙂 Extra god blir den med smakrikost som Västerbotten i, mmmm!!!! Här hittar ni mitt bästa recept.

Nä om man skulle gå och piffa till sig lite till kvällens middag 😉 Hade gott vänner så ses vi SNART!

2 svar på ”En höstig ledig dag”

  1. Kul att du är tillbaka! Hoppas att du fortsätter. Vad roligt med ”halv åtta hos mig” -gänget. Ha en trevlig (och god) kväll. Du får väl berätta om menyn här sen;-)

    1. Tack! Ja, det får ju vara någon ordning 😉 Menyn kommer under dagen 🙂 Ha en fin dag! Kram

Lämna ett svar