Snabb flädersnaps

Glad midsommar alla fina läsare!!! Hoppas ni får en fantastisk dag med god mat, fint väder och trevliga vänner 🙂 Vi ska på fest på landet och det är knytis, vi fick uppdraget laxtårta. Jag har aldrig gjort eller ätit laxtårta innan så jag hoppas den blir god… Jag lägger upp receptet när jag har smakat på den 🙂 Jag har iaf ett recept att bjuda på, ett lite sista-minuten-tips, nämligen flädersnaps gjord på flädersaft! En supergod och lättdrucken snaps, den blir väl bara ca 20%-ig. Jag hade med en flaska till Ola och Helena igår och Helena beskrev den så god att hon ville fylla ett helt rum med sådan snaps, haha!!

Snabb flädersnaps
Jag använde gamla urdiskade ölflaskor, vilket jag tycker blev vackert!

Snabb flädersnaps

1 del vodka
1 del koncentrerad flädersaft
skalet från ekologisk citron

Blanda lika delar vodka och koncentrerad saft. Skala av citronskal med en potatisskalare på längden (det räcker med 1/3 citron för en flaska) , skär sedan skalet i tunna tunna stavar och lägg ner i flaskan. Den kan drickas direkt men serveras bäst väl kyld!

Ha nu en fantastisk midsommar!!! Puss och kram

Ett svar på ”Snabb flädersnaps”

  1. Sjukt bra och snyggt. Du är grym Cissi!

Lämna ett svar