Tosselilla

God morgon! Här sitter jag med en sen söndagsfrukost, mannen är lite trött efter gårdagens svensexa för kusinen Anders 😉
Frukost
Yoghurt med hemmagjord blåbärssylt, finncrisp sesam med ost och gurka samt vattenmelon.

Igår när karlarna roade sig, så roade jag mig med svärföräldrarna och svägerskan Jill med barn i Tosselilla:
Jill, Amanda och Mia
Jag med barnen KarusellVi åkte en massa karuseller

Båttur
Vi åkte trampbåt
Bad
Vissa badade…brrr

Efter en rolig och intensiv dag åkte vi hem till svägerskan Helena i  Bjärred och grillade. En  välbehövlig lugn och skön kväll. Så idag vaknade jag upp pigg och utvilad, vilket kändes skönt efter föregående helgers festligheter 🙂 Nu ska jag nog packa lite mer inför flytten, den närmar sig ju med stormsteg! Sen ska jag nog lägga mig en stund i solen. Hoppas ni får en skön söndag. Kram

Lämna ett svar