Money maker & Marmalade

Hej! Fredag idag! Äntligen helg 🙂 Jag är trött efter veckan och ska ha en riktigt lugn kväll. Det blir nog ännu mer sparris till middag och kanske ett glas vin om jag har tur 😉
I veckan fick jag ett par jättefina tomatplantor av min kollega Fredrik och de har jag planterat på min balkong nu, sen hoppas jag verkligen att de överlever så att jag kan ta med dem till huset om ca 1,5 månad 🙂 De har häftiga namn: Money maker och Marmalade.

Tomatplantor

Jag hittade en stor vit plastkruka på Plantagen för endast 99:-  rätt så snygg också för att vara plast! Jag gjorde några hål i botten med en skruvmejsel, för att inte jorden ska bli sur (vad jag har förstått). Hoppas det blir bra, jag har verkligen inga gröna fingrar men jag ska försöka få dessa plantor att överleva och förhoppningsvis växer några tomater fram också 😉
Ha en riktigt mysig fredagskväll! Kram

Lämna ett svar