Hussuget ökar!

Hej!! Kollar ni Eurovision?? Jag hamnade av någon märklig anledning framför det nu… Det är ju inte bra iaf 😉 Eller vad tycker ni?
I lördags var vi hemma hos våra vänner Louise och Martin i Svedala där de precis köpt hus. De har renoverat och pysslat en massa och det har blivit sååå fint! Jag blir så sugen på att flytta till vårt hus och jag vill flytta NU!! Det är faktiskt bara knappt 2 månader kvar, hihi! Louise inspirerade mig massor med en massa gamla möbler som hon målat om i roliga färger, bl.a. den här bubbelgumsrosa dörren: (Ni får tyvärr stå ut med mobilbilder idag också…)

Rosa dörrJag var tvungen att ta en liten selfie framför den förförande dörren 😉

Vi blev bjudna på god bacon och broccolipaj till lunch:
Paj Paj på trappan

Lunch i solen
Vi satt på trappan och åt i solen 🙂 Krille, Martin och Louise.

Jag ska se om jag kan roffa åt mig receptet på den goda pajen så att jag kan dela det med er här. Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll 🙂 Jag tror att jag stänger av Eurovision nu… Kram

Lämna ett svar