Finbesök

Morning! I veckan har jag haft min fina vän Madde på besök 🙂 Vi ses inte allt för ofta men det märks inte när man väl träffas, vilket är ett bevis på en fin vänskap <3 Madde ska gifta sig i sommar så det blev mycket bröllopsprat och man blir riktigt sugen 😉 Det är iaf roligt att bli bjuden! Det är ju så speciellt med bröllop, en fest med extra omtanke, alla är glada och fint klädda och det brukar finnas mycket god mat och dryck. I år är vi ”bara” bjudna på två bröllop, förra året var det FYRA! Nu måste jag bara hitta någon tjusig klänning 🙂

Madde med choklad
Den blivande bruden med god mörk choklad med frystorkade bär på  🙂

Min förkylning har fortfarande inte gett sig och nu ska jag försöka jobba hela helgen… Dock så är jag ledig hela nästa vecka, då det är Valborg, så jag får vila ut då 🙂 Har ni några planer för Valborg?

Lämna ett svar