Påskfirande i soliga Stockholm

Glad påsk!! Vilken helg det är, solen skiner och det är riktigt sommarväder! Både igår och idag har det varit 18° i skuggan här i Stockholm. Idag har jag tom bara ben! Gårdagen spenderade vi med brorsans familj på Skansen som jag inte har varit på sen jag var liten, lika mysigt som jag minns det 🙂
Fika på Skansen
Jag, Ester och Dessan fikandes i solen

Godisbod på SKansen
Vi köpte sockerklubbor i den här söta godisboden

Seglora kyrka
Seglora kyrka som gjorde mig lite nostalgisk. När jag var lite sjöng jag i kör och då åkte vi hit en gång om året och uppträdde, det var en av årets höjdpunkter!

Magnus och Wille i solen på Skansen
Magnus och Wille framför berguven

Påsktallrik
På kvällen hade vi traditionellt påskbord med bl.a. sill och köttbullar.

Nu är vi precis hemkomna från Siggesta Gård och ska snart sätta igång med lammstek, men först lite stekning i solen på balkongen 😉 Hoppas ni har en bra och solig påskhelg med! Kram

Lämna ett svar