Klostergatans Vin & Delikatess

Igår firade vi alla hjärtans dag med middag på Klostergatans Vin & Delikatess här i Lund. Känns alltid som ett säkert kort att gå dit. Jättegod mat och bra service! Det blev mobilbilder på maten, hoppas ni står ut 😉
IMG_1157
Till förrätt åt vi anklever på brioche. Supergott!! Det är verkligen min och Krilles favorit, vi får aldrig nog av anklever! Gärna med champagne till, haha. Skulle inte tacka nej till att äta den här rätten idag igen 😉

IMG_1164Varmrätten bestod av hjortrygg med vinbärspuré och potatiskaka. Den var också god, kanske i sötaste laget, men inte alls dum.
Klostergatans vin & delikatess
Krille åt istället oxkind med choucroute, det var också gott.

Efterrätt med kvitten

Vi delade på två efterrätter, en med kvitten, yuzucrème och jordnötter…

Chokladganach
…och en med chokladganache och karamelliserad banankräm samt maräng. Chokladganachen var bara sååå god!! Båda efterrätterna var jättegoda! Jag rekommenderar varmt att ni provar den här restaurangen om ni har vägarna förbi Lund.
Ikväll ska jag laga middag ihop med min pappa. Har precis varit på saluhallen och handlat blåmusslor, moules marinières står på menyn 🙂 Ha en fin lördag! Kram

2 svar på ”Klostergatans Vin & Delikatess”

  1. Ser GRYMT fint ut!! Kram!

    1. Det var det ;P

Lämna ett svar