Svårt att hitta nyttig lunch…

Hur kan det vara så svårt att hitta nyttiga luncher ute på stan? Aldrig har folk varit så hälsosamma som nu! Om man blir ”tvingad” att köpa en färdigpackad sallad så kan man bara välja på en variant med i princip bara pasta, och vill man skippa de snabba kolhydraterna är inte det så trevligt, eller så får man välja en variant med tre skinkbitar och resten grönsallad. Vilken näring har dessa?! Hur svårt kan det vara att sälja något som folk vill ha? Här om dagen var jag klok nog att ta med min egna sallad till jobbet som jag både kunde bli mätt på, utan att trycka massa snabba kolisar, samt vara nyttig 🙂

Nyttig sallad

 

Salladen innehåller:

rucola
finhackad salladslök
böngroddar
mozzarellabollar
cocktailtomater
rökt skinka
ägg
rostade sesamfrön
(jag hade även lite keso till)

Idag är det FREDAG! Så nyttigheterna kanske slutar här?? Ikväll är jag bortbjuden på middag, så det ser jag fram emot 🙂 Vad hittar ni på ikväll?

Lämna ett svar