Matdelikats snabba taco

Jag hade hoppats att få gå på julkonsert ikväll men tyvärr var biljetterna slut 🙁 Jag fick inga biljetter till lucia förra veckan heller… Så jag får väl ge upp min tanke på att lyssna på julmusik i kyrkan! Istället gick vi hem och lagade gammal hederlig tacos. Jag provade att lägga på banan, som jag har hört att många har i, och det var ju jättegott! Jag öste även på med färsk koriander vilket jag ÄLSKAR!

Matdelikats taco

 

Förrutom majstortilla och tacofärs hade jag finhackade champinjoner, blandad sallad(ruccula, mache et.), gurka, riven cheddar, finhackad gul lök, koriander, skivad banan och guacamole.

Guacamole

2 mogna avocado
4 dl crème fraîche (fet)
1 vitlöksklyfta
salt
lite saft från lime

Mosa avocadon med en gaffel, riv eller pressa vitlöken, blanda i crème fraîchen, salt och lime.

 

Lämna ett svar