Erlangen by night…

Efter ytterligare en intensiv kursdag kollade vi in Erlangens shoppingutbud. Vi hittade en storg galleria med massor av butiker. Det roliga när man utomlands är att det finns lite annat utbud än i Sverige, som annars kan vara rätt så enformigt. Vi hittade några guldkorn 🙂 Förutom gallerian så strosade vi runt bland Erlangens söta små gator och torg. Det finns mängder av butiker som säljer tomtar och andra julsaker, de verkar helt galna när det gäller julen här i Tyskland! Efter shoppingrundan slank vi in på en populär tapasrestaurang som heter Galileo, dock kanske den är mest känd för sina drinkar för de fanns det mängder av!

Tapas Galileo

Tapastallriken jag och min svenska kollega delade på

Mönchsof

En god tysk öl till Tapasen: Mönchshof

Kyrka Erlangen Erlangen

Ett par bilder från staden

Imorgon åker jag äntligen hem. Det ska bli skönt att sova i sin egen säng och pussa på mannen <3 Tyvärr ska jag fortsätta min arbetsvecka med jobb både lördag och söndag… ingen rast, ingen ro! Sov gott!

Lämna ett svar