Sorry för min dåliga uppdatering här, men jag har inte lagat så spännande mat den senaste veckan. Det blir mycket kött och sallad nu. Sommaren är ju snart här 😉 Ikväll blev det köttbullar fyllda med minimozzarella, en rolig och mumsig variant på vanliga köttbullar.
  

Mozzarellafyllda kötbullar

500 g blandfärs
1 pkt minimozzarella
1 msk ströbröd
3 msk mjölk
1/2 riven gul lök
ca 1,5 msk kalvfond
svartpeppar
grillkrydda
näve hackad basilika

Blanda ströbröd och mjölk i en bunke och låt svälla i någon minut. Lägg i färsen, riven lök, fond samt kryddor och blanda. När färsen luktar gott av kryddor brukar den bli bra 🙂 Lägg en minimozzarella i en klick färs och rulla ihop till en köttbulle (jag delade på mozzarellabollarna för att få mindre köttbullar). Genomstek i smör. Jag åt mina med en sallad på bladspenat, broccoli, sockerärtor, tomat och gurka.

Print Friendly, PDF & Email
Mozzarellafyllda köttbullar

Inläggsnavigering


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + åtta =