Mozzarellafyllda köttbullar

Sorry för min dåliga uppdatering här, men jag har inte lagat så spännande mat den senaste veckan. Det blir mycket kött och sallad nu. Sommaren är ju snart här 😉 Ikväll blev det köttbullar fyllda med minimozzarella, en rolig och mumsig variant på vanliga köttbullar.
  

Mozzarellafyllda kötbullar

500 g blandfärs
1 pkt minimozzarella
1 msk ströbröd
3 msk mjölk
1/2 riven gul lök
ca 1,5 msk kalvfond
svartpeppar
grillkrydda
näve hackad basilika

Blanda ströbröd och mjölk i en bunke och låt svälla i någon minut. Lägg i färsen, riven lök, fond samt kryddor och blanda. När färsen luktar gott av kryddor brukar den bli bra 🙂 Lägg en minimozzarella i en klick färs och rulla ihop till en köttbulle (jag delade på mozzarellabollarna för att få mindre köttbullar). Genomstek i smör. Jag åt mina med en sallad på bladspenat, broccoli, sockerärtor, tomat och gurka.

Lämna ett svar