Stekt kyckling och baconsallad

Jag är rätt så sliten efter helgen. Hade ju middag här i fredags och var på fest i lördags, rolig helg men nu är det tillbaka till vardagen! Jag har iaf varit duktig och tränat efter jobbet trots tröttheten. Jag tycker jag har varit duktig med träningen ett bra tag nu men inget händer… så nu får det bli lite mer fokus på både kost och träning. Blir nog till att äta lite mindre kolhydrater och inget ”skit” på vardagarna! Så framöver blir det nog lite mer ”nyttiga” recept i still med denna:

  

Stekt kyckling och baconsallad, för 2 p:

400-500 g kycklingfilé

Marinad:
ca. 1 msk kalvfond
ca. 1 msk kycklingfond
ca. 1 msk olivolja
1 liten vitlöksklyfta
färsk basilika
paprikapulver
chilipulver
svartpeppar
———-
1 pkt bacon
1 avocado
fetaost
salladsblad

Blanda ingredienserna till marinaden och häll i en plastpåse ihop med kycklingfilé i bitar. Låt marinera några minuter. Stek sedan till kycklingen är genomstekt. Stek bacon i bitar. Servera bacon och kycklingen med salladsblad, fetaost och avocado i bitar.

Jag och två vänner har startat en WhatsApp-grupp där vi sporrar varandra till hälsosam kost och träning! Vi sitter just nu och diskuterar om vi ska boka in något lopp till vår/sommaren… får se vad det blir 😉 Ha en trevlig kväll gott folk 🙂

Lämna ett svar