Fredagsfrukost med nytt bröd

God morgon!!

Här ligger jag och kollar på Nyhetsmorgon och har precis ätit frukost. Frukosten bestod av gott rooiboste med apelsin och kaktus samt goda mackor till det. Krilles bror jobbar på Södervidinge bageri och kom med två brödnyheter som vi fick prova. Ett råglevain med valmöfrön och ett flerkornsbröd, supergoda båda två med jättegoda kanter! Rekommenderar verkligen deras färska bröd, de har även ett färskt vetelevain som äts flitigt både här hemma och hos mina föräldrar!

Nya bröd Bröd från Södervidinge Fredagsfrukost
Senaste veckorna har jag kollat på Livet på BB på kanal 5 som visas på morgonen. Så blödig jag blir när jag ser det, tårarna bara sprutar! Haha! Snart ligger jag där och föder 🙂
Jag var förresten hos barnmorskan igår och alla värden var bra. Jag fick tom beröm för att jag inte hade gått upp så mycket i vikt sen senast 🙂 Hon undrade om jag tänkte på vad jag äter och det gör jag ju inte, det är väl snarare att det inte finns så mycket plats i magen, så man blir ju mätt rätt så snabbt!
Nu ska jag hitta mig någon ny serie att titta på, måste verkligen ha en hel vilodag i vågrätt läge idag då jag har så ont så att jag nästan gråter 🙁 Får köra TENS-apparaten till max!

Hoppas ni får en mysig fredag!! Massa kramar!

Lämna ett svar