Här sitter jag ensam en lördagskväll. Har jobbat hela dagen och mannen har grabbkväll. Så hemsk har jag det inte ändå, jag mumsar på räktoast och cola light 🙂 Nu ska jag kolla igenom Netflix filmutbud efter någon chic flick som jag kan gråta till, hihi. En dags jobb till sen är jag ledig två dagar igen! Vad hittar ni på denna lördagskväll?

TV-middag Räktoast

 

Räktoast, 2 st:

ca. 170 g skalade räkor
1 dl fet crème fraîche
1 msk kaviar (Kalles el. likn.)
1 tsk hackad dill
salt och peppar
2 bitar formfranska
2 salladsblad
1/2 avokado

Rosta brödet. Blanda crème fraîchen med kaviar och dill, smaka av med salt och peppar. Blanda i räkorna. Lägg ett salladsblad på rostmackorna och fördela räkröran över, hacka avokadon och toppa med. (Ska det vara lite tjusigare, kan man skära bort kanterna på brödet.)

Print Friendly, PDF & Email
Ensam TV-middag med mumsig räktoast

Inläggsnavigering


2 reaktioner till “Ensam TV-middag med mumsig räktoast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + elva =