HEJ HOPP!
Idag jobbade jag sista dagen på 4 veckor! Semester tjohoo!!
Dagen till ära, bjuder jag på en snygg selfie 😉
Imorgon åker vi uppåt landet för att hälsa på gamla vänner, först ett stopp i Borlänge och sen vidare mot Sundsvall. Det ska bli sååå kul att träffa alla 🙂 Synd bara att sommarvärmen försvann…
Ikväll har vi firat början på semestern med bubbel och grillat. Till den grillade karrén gjorde jag en mumsig och fräsch sallad som ni borde testa. Den innehåller bl.a. mynta som ger en spännande och somrig smak. Jag fick tipset av min kollega Ann-Charlotte, Tack!
Sallad till grillat med mynta, melon och valnötter, 4p
1 påse ruccola
1 liten bit melon, valfri sort
100 g valnötter
2 kvistar mynta
olivolja
flingsalt
Rosta nötterna i en het, torr stekpanna tills de får lite färg. Se till så att de inte bränns. Låt svalna. Blanda ihop ruccola, melon hackad i bitar, valnötter och hackade myntablad. Ringla olivolja och strö över flingsalt.
Nu ska jag återgå till packningen…puuuhhh. Puss på er!