Road trip

Hej hej!!

Road trip

Nu är vi hemma igen efter en fantastisk vecka! Vi känner oss helt slut av allt bilåkande men det var det värt 😉 Här kommer mängder med bilder…

För precis en vecka sedan körde vi upp till min kära vän Sandra med familj i Borlänge, där vi stannade ett par nätter. Där hann vi bl.a. gå på en strutsfarm 🙂

Struts i närbild
En struts i närbild, hehe

Strutsburgare
Vi lunchade på deras restaurang. Där fanns bl.a. strutsburgare men vi fegade ur och tog en vegetarisk falafelburgare med ägg…

Hemma hos Sandra Sommardrink med tequila Fotboll
Hemma hos Sandra hade vi mysigt häng med goda drinkar och lek 🙂

Sandra och Arvid på Haganäs
Som avslutning innan vi åkte vidare, lunchade vi på Haganäs utanför Falun. Supermysigt ställe och god mat var där 🙂 Sandra och hennes Arvid.

Utsikt Haganäs
Fin utsikt.

Buffé Haganäs
Hanagnäs buffébord

Sandra och Edda Haganäs
Sandra och Edda vid Haganäs

Linnea Haganäs
Linnea <3

Carro och jag
Sen åkte vi vidare upp till Sundsvall för att träffa mina äldsta barndomsvänner sedan dagis/mellanstadiet. Vi bodde hos Carros familj.

Grillning Häng med gamla vänner Joy Carro Maria och Milla
Det var sååå himla roligt att träffa alla! Det var flera år sedan sist! Jag hoppas verkligen att det inte dröjer flera år tills nästa gång!

Linnea Långsjön
Uppe i Sundsvall passade vi även på att kolla in Carros sommarstuga i Långsjön. Vi tog en liten tur till stranden där. Så mysigt!

bad på Edholma Kväll på Edholma Edholma livboj
Linnea i flyvästJag och Linnea EdholmaBåttur
Sista stoppet blev ett par nätter hos svägerskan Jills familjs stuga i skärgården. Älskar det stället, verkligen mysigt!

Café Björndammen längs väg 55 Linnea och Krille lunchar på Café Björndammen
Från Stockholm bar det av hemåt. Vi körde dock en omväg om Strängnäs, då det råder lite kaos på E4:an vid Södertälje. Det var riktigt mysigt att köra en annan väg. Jag hade gärna stannat på flera ställen om det inte var för att vi hade Linnea i bilen. Vi hittade iaf ett mysigt cafe längs väg 55, nära Malmköping, Café Björndammen, där vi stannade för lunch.

Lämna ett svar