Vårt bröllop 1/7-2017 (del 1)

Hej!

Det var evigheter sedan jag skrev här sist! Jag har tänkt att jag måste dela med mig av vårt bröllop och nu gör jag det 🙂

Det var nog den bästa dagen i mitt liv, förutom när Linnea kom till världen! Ni som funderar på om ni ska gifta er, go for it! Vi tänkte ju först att det inte är riktigt klokt att lägga så mycket pengar på en dag men vi ångrar oss inte sekund nu efteråt! Ett års sparande lönade sig väl.

Vi bjöd in släkt och vänner och hade 82 ätande gäster, så i svenska mått ett ganska så stort bröllop. Tänk dig att få samla alla nära och kära på samma ställe, det är inte ofta det händer!

Bröllopet ägde rum på Österlen, närmare bestämt Skåne-Tranås som är en söt liten by på landet. Byn är bl.a. känd för michelinrestaurangen Daniel Berlin. Vi abonnerade hela Skåne-Tranås vandrarhem och lokal från fredag till söndag, så att alla våra långväga gäster hade någonstans att bo. Det var också väldigt trevligt att ha alla samlade i anslutning till lokalen samt att vi kunde umgås hela fredagskvällen, det gjorde bröllopet lite längre och man hann prata med alla.

Här kommer vackra bilder som min fantastiska vän och tärna Jeanette Seflin har tagit från dagen:

Innan vigseln hängde jag med mina tärnor i finaste Martina Rosbergs salong. Hon gjorde mig sååå fin i håret…


Lockigt, struligt, precis som jag gillar det 🙂


Självklart drack vi champagne medan vi fixade oss 🙂


Fina Sanna


Visar mina fina skor från Flattered (Lars Wallin) för Sandra och Linn


Finaste svägerskan Helena sminkar sig


Skål! Självaste fotografen i fronten 🙂


Krille kom också till frisören en sväng 🙂

Dags för bröllopsfoton:


Mina fantastiska tärnor


Älskade Linnea som brudnäbb, hon var egentligen inte alls på humör för fotografering…


Jag kysste en groda och fick min prins…

 

Imorgon kommer bilder ifrån vigsel och festen!!

Puss och hej!

 

 

Lämna ett svar