Bröllopsinbjudan DIY

Hej!!

Äntligen fredag och jag är påväg till Båstad och SPA 🙂

Jag tänkte bjuda på en liten sneak peek på bröllopsinbjudan som nu förhoppningsvis har nått fram till alla berörda.

Bröllopet ska gå i en lantlig och romantisk stil, så vi valde ett naturfärgat papper och en vintagespets i hörnan för att få till en liten romantisk touch. Vi lät en lokal tryckerifirma här i Lund trycka upp inbjudan på ett lite tjockare A5 med text på både fram och baksida, sen gjorde vi bara ett litet hål i ena hörnet och band fast ett litet spetsband. En väldigt enkel inbjudan som jag är supernöjd med 🙂  Dyrt blev det inte heller, iaf inte i jämförelse med färdigtryckta inbjudningskort på nätet. Jag tror totalsumman för 43 inbjudningskort med kuvert och porto hamnade strax under tusenlappen.

Ha en fin fredag! Puss

Lämna ett svar