Världens bästa ”man to be” fyller år!

Hej hej!

Igår fyllde min älskade karl år! Tänk så mycket lättare det kommer bli när vi har gift oss, då kan jag skriva min man, istället för min karl/min sambo/min pojkvän. Det låter ju jätteskumt att kalla Krille för min pojkvän, det låter som att vi är fjorton år! Fy, vad gammal jag låter, haha! Snart så slipper jag bekymra mig om det 😉

Iaf så blev det tyvärr inte så mycket av Krilles firande. Jag jobbade hela kvällen och sen när jag väl kom hem och vi skulle äta ost och dricka vin fick Linnea feber och ville inte sova 🙁 Idag har hon fortsatt men febern och den har varit uppe i nästan 40… Det bådar inte gott inför vår resa till Åre imorgon!

Mina föräldrar kom iaf förbi en sväng idag och åt av den enorma tårtan jag bakat. Jag provade ett recept av Lomelino; Choklad och espressotårta. Alltså, helt ärligt, det här med att göra snygga tårtor är verkligen inte min grej! Haha, inte i närheten av hur snygg Lomellinos tårta såg ut! Jag får iof skylla lite på att jag hade ett sjukt barn som satt fast i mig samtidigt som den iordningställdes 😉 Såhär blev den:


Den smakade iaf mycket gott! En riktigt mäktig pjäs! Jag tror att man skulle kunna utfordra 16 personer med den här tårtan och alla skulle vara proppmätta!

Nu ska jag faktiskt hoppa i sängen för vi ska upp tidigt imorgon, planet går redan vid 10 från Sturup! Jag ska försöka blogga så mycket jag kan från mobilen när vi väl är där! Önska oss lycka till på resan imorgon 😉 Puss puss

Lämna ett svar