Helgen

Hej!!

Hur har helgen varit?! Min har varit super 🙂

I fredags kväll var jag på bowling i Malmö med mina fina kollegor, vi käkade hamburgare och drack gott innan. Bowlingen gick inget vidare för mig men det var kul ändå! Vi hade supertrevligt hela kvällen, den avslutades dessutom med dans på nattlubb!


Jag och Olivia 🙂

I lördags var jag liiite trött men hängde ute med Linnea i det fina soliga vädret och på kvällen gjorde vi god helgmat, ryggbiff med hemmagjord bea, och kollade reprisen på På spåret 🙂

Idag har vi fixat en massa i hemmet och varit en runda på lekland med lillan, det uppskattades 🙂


Linnea envisades att ha mössa på sig, så hon fick ha det, haha. Bollhavet var nog mest uppskattat, hon älskar verkligen bollar.

Ikväll har jag tränat, så skönt efter helgen synder 😉 Vi har utrustat vår källare med lite enklare gymgrejer och det ångrar jag verkligen inte! Jag har tränat väldigt mycket mer nu än innan. Det är ju inte alltid så lätt att ta sig iväg när lillan har somnat, så då är det perfekt att gå ner en sväng i källaren! Nu satsar jag på Brud 2017, haha! Seriöst så vill jag försöka vara i toppform till sommaren, wish me good luck!!

Hoppas ni får en fin vecka! Kram

Lämna ett svar