Välkommen 2017!

Hej gamla och nya läsare!

Jag har tagit en välbehövlig paus från bloggandet i snart ett halvt år!! Nu har jag känt ett ganska bra tag att jag saknar bloggen, så nu ska jag börja skriva igen 🙂 Recepten flödar tyvärr inte som tidigare, ganska naturligt med tanke på livet som småbarnsförälder 😉 Jag ska uppdatera er med nya recept så fort jag har något men ni får även en liten glimt av vår vardag.

Jag ser verkligen fram emot detta året då vi ska gifta oss i sommar!!! Tjohooo, äntligen slår vi slag i saken 🙂 Krille friade till mig på ett väldigt romantiskt och överraskande sätt i somras – på en gondol i Malmös kanaler! Så ni ska få följa med i vårt planerade inför bröllopet.

Hihi, inte den snyggaste bilden men glada och rörda var vi 🙂 Precis när Krille gick ner på knä i gondolen, passerade en större båt som var full med människor där alla jublade och applåderade! Haha, verkligen en extra krydda.

Bröllopet kommer att hållas 1 juli ute på Österlen här i Skåne och vi kommer att bjuda ca 85 personer, så ett ganska stort bröllop med svenska mått! Det kräver ju verkligen sin planering men det är bara roligt! Jag har aldrig velat ha ett stort bröllop tidigare men efter att vi varit på en hel del större bröllop kände både jag och Krille att vi ändå ville det! Hur ofta får man chansen att samla alla nära och kära på samma ställe?! Det kommer inte att vara något superlyxigt bröllop, utan mer charmigt och lantligt med en (förhoppningsvis) hejdundrande fest 🙂

Hoppas ni vill börja följa mig här igen! Så ses vi snart igen 😉

Lilla familjen på julmarknad i december… Kram på er och god fortsättning!!

Lämna ett svar