Senaste tiden…

Hej igen!
I allt det tråkiga får man ju försöka muntra upp sig. Förra fredagen var jag och Krille på musikalen Billy Elliot i Malmö, superbra var den! Rekommenderas varmt! Vi passade även på att gå på Operagrillen och äta innan. Mina snälla föräldrar bjöd på hela kalaset och snälla svärföräldrarna passade Linnea. En lyxig och välbehövlig date 🙂 Det var även första gången någon annan än vi nattade Linnea och det gick jättebra! Bådar gott inför framtiden 😉
Krabba på operagrillen
Min förrätt på Operagrillen, ser ut som en vacker tavla! Den bestod av mestadels krabba.

Hur har påsken varit för er? Vi har haft en mysig helg uppe i Uppsala med Krilles familj och äntligen fått träffa senaste tillskottet i klanen 🙂 Den första killen! Som han kommer att bli ompysslad av sina systrar och kusiner, hihi.
Jill och lillen
Här är den söte lille gobiten med sin mamma Jill

Vi blev bjuden på god mat och njöt av det fina vädret.
Lek i solen Uppsala
Tjejerna fick leta påskägg i trädgården på påskafton och söta Jill hade även fixat påskägg till Linnea och lilla kusinen Clara 🙂
Linnea med sitt första påskägg
Linnea blev jätteglad över sitt guldägg som innehöll majskrokar och ett sött litet gosedjur 🙂

Vilken tur att vi har så fina familjer, det får man verkligen vara stolt över! Kramar

Lämna ett svar