Helgen

Hej hej!!

Nu är det söndag igen, inte för att vi bryr oss så mycket om det idag då Krille har gått på föräldraledighet 🙂 Tjohoo! Vi ska ju vara lediga hela februari ihop.

Just nu ligger Krille och sover och förbereder sig på en jobbig natt… Vi ska nämligen sluta amma! Gaahhh! Hur ska det gå?! Vi har ju sedan två veckor tillbaka lyckats att natta lillan utan amning utan problem men de senaste nätterna har varit jättejobbiga! Så nu tänkte vi att det är lika bra att sluta helt och hoppas på att hon sover bättre. Wish us good luck!!

Har ni haft en bra helg? Det har vi! I fredags morse var jag, svägerskan Helena och Kristel tillsammans med alla barnen på öppna förskolan.

Linnea och Clara i roliga hattar
På Kulan (öppna förskolan) finns en korg med en massa roliga hattar, en viss person var väldigt road 😉

Linnea i kockmössa
En framtida kock?! 🙂

Kristel och Sixten
Sixten himlar med ögonen åt småtjejerna 😉

Jag och Maja på Kulan
Jag och sötaste Maja tittar på bilder

Helena som hund
Helena var väldigt snygg som hund, hehe

Dagen efter hängde vi alla igen, fast nu tillsammans med karlarna också. Vi var hembjudna till Ola och Helena i Bjärred. Det bjöds på tacos och sedan fruktsallad med glass, grädde och riven vit choklad, mums!!! Prova det nästa gång! Jag glömde såklart kameran men ni får föreställa er, här är ett par mobilbilder från kvällen iaf :

Mysig middag hos Ola och Helena

Krille och Linnea vid middagsbordet

Idag har vi en hemmadag med lilla familjen och hoppas som sagt på att natten kommer flyta på bra! Nu ska jag laga lite spagetti och köttfärssås till middag 🙂 Ha en fin kväll!! Kram

Lämna ett svar