Helgen som var

Hej!!

Idag blir lilla loppan 3 veckor! Vi ska snart bege oss till BVC för vägning, ska bli spännande att se hur mycket hon har gått upp denna veckan. Förra veckan hade hon gått upp lite mer än 400 g från födelsevikten 🙂 Jag märker ju redan att storlek 50 börjar bli lite litet.
Sovandes Linnea

Äntligen mår jag lite bättre!! Jag kan gå korta promenader med vagnen och jag klarar av att sitta utan att få superont i fogarna 🙂 Det är verkligen inte bra än men jag ser ljuset i tunneln! Så nu är jag inte sjukskriven längre, nu har jag påbörjat min föräldraledighet! Istället har Linnea fått ont i magen 🙁 I perioder är hon otröstlig, så vi ger både lactobaciller och minifom men vet inte om det hjälper, det skär så i hjärtat när hon skriker. Tack och lov får vi iaf sova på nätterna 🙂 och konstigt nog är hon nästan alltid lugn när vi träffar andra…

I helgen (som var lång) har vi firat Valborg, en lugn sådan med grillning och kubbspel hos en vän. Linnea sov nästan hela kvällen trots hög musik. Hon kommer att bli en riktigt partyprinsessa, verkar må som bäst med ljud omkring sig 🙂
Kubb Valborg

På första maj åkte vi på utflykt till Skäralid, en av Skånes nationalparker. Krilles familj har som tradition att tillsammans med vänner göra utflykter på första maj. Så vi hakade på eftersom jag kände mig bättre, dock blev det ingen promenad för min del utan bara häng vid fikaplatsen tillsammans med bl.a. höggravida svägerskan Helena 🙂
Skäralid
Det var svinkallt varav min lager på lager utstyrsel 😉

Sen på lördagen, den 2:e maj, var vi bjudna på 3-årskalas hos Maja. Ola och Helena hade fixat en riktigt god brunch med bullar, pannkakor, frukt och massa annat.
Majas 3-årskalas
Sötaste lilla Maja som fick mängder med Frostprylar
Brunchbuffé Brunchen
Jag fick äntligen äta brieost 🙂

I söndags tog vi det lugnt här hemma, vilket behövdes efter en intensiv helg. Hoppas att ni också hade en bra långhelg 🙂 Kram

Lämna ett svar