Gravid v 25

Hej igen!

Jag glömde ju att skriva att vi har gått in i vecka 25 idag! Nu är lilla pyret lite mer än 30 cm lång och väger runt 700 g. Så hon är ungefär bara 1/5 av vad hon bör väga vid födseln… jag som tycker att magen är stor nu, större ska den bli.
Jag mår fortfarande super! Det har varit väldigt skönt med semester och vila för fogarna! Dock satte festligheterna igår sina spår… Jag klarar verkligen inte av att sitta för länge, vi satt nog till bords i ca 4 timmar och sedan dans på det!
Hon är verkligen ett litet busfrö, sparkar och har sig mest hela tiden 🙂 Det var några dagar under julen som hon kändes lite lugnare men nu är det full fart igen. Det är väl naturligt att de har lugnare och livligare perioder, men man blir klart lite orolig när det inte är så livat som det brukar…
Såhär ser jag iaf ut nu i vecka 25:

Gravid v 25 Gravid vecka 25
En riktigt stor kula nu!

Nu ska vi titta på film och äta glass! Vi hörs! Kram

Lämna ett svar