Fräsch sommarsallad med halloumi och melon

Hej!! Vilket väder vi har! Helt fantastiskt! Jag slutade jobbet strax innan 17 och cyklade genast hem och satte mig på balkongen en stund. Riktigt skönt! Trots förkylningen… Nu har vi precis ätit middag på balkongen och den bestod av en riktig sommarsallad med halloumi och melon! Så gott och fräscht! Vi fick tag på riktigt god och söt melon, vilket gjorde salladen extra god 🙂

Sommarsallad med halloumi och melon

Sommarsallad med halloumi och melon, 2p

1 pkt blandad sallad (typ ruccola, babyspenat, maché)
några bitar blandad melon, vi använde vatten och galiamelon)
1 pkt halloumi
en näven valnötter
1 avokado
olivolja
balsamico

Stek halloumin i lite smör i en het stekpanna tills den blir gyllene. Skär melonen i fyrkanter, samt skiva avokadon i mindre bitar. Lägg upp salladen på två tallrikar, lägg på melon, avokado och halloumi. Ringla över olivolja och balsamico. Strö över valnötterna.

Ett svar på ”Fräsch sommarsallad med halloumi och melon”

  1. Excellent!

Lämna ett svar