Sugen på julstök…

God morgon mina fina vänner! Idag har jag sovmorgon och passar på att läsa senaste numret av Elle mat & vin. Det är fullspäckat med julmat och julgodis! Jag blir sååå sugen att baka, lyssna på julmusik och pynta hemmet, men man får väl vänta några veckor till…eller!?

Elle mat & vin

 

Samtidigt som jag drömmer mig bort till julen lyssnar jag på Sigur Rós. Det är så avkopplande musik 🙂 Vi har dessutom bokat biljetter till helgen då vi ska se The feeling of going med musik av just Sigur Rós.
Ha en mysig lillördag!

4 svar på ”Sugen på julstök…”

  1. Näe, man behöver inte vänta! Det gäller ju att hinna pyssla så mycket som möjligt vilket betyder att man bör börja i tid. Jag har tjuvstartat med att julknarka på pinterest och bara sitta och pinna mysiga stämningsbilder samtidigt som jag har ett kaneldoftande ljus tänt och lussekatt i magen. Förresten, du vet att Sigur Rós ska spela i Malmö om ett par veckor va?

    1. Åh, vad mysigt! Jag måste kanske baka i helgen då 😉 Är det sant att de spelar?! Det måste jag kolla upp!

      1. japp, det är sant! och biljetterna är nästan slut men det verkar finnas några kvar!! http://www.eventim.se/biljetter.html?fun=evdetail&affiliate=kbt&doc=evdetailb&key=827402$2795966

        1. Tack!

Lämna ett svar