Snabb brunchmacka

Nu vill jag bara bli FRISK!!! Orkar inte vara inlåst hemma längre. Missade en middagsbjudning i helgen och jag missade min tid hos frissan idag 🙁 Det är tur att jag har min sambo som tar hand om mig, handlar och lagar mat. Bl.a. har han svängt ihop dessa mackor  med scrambled eggs till mig. De kanske inte ser mycket ut för världen men de är överraskande goda. Smakar som pizza!
Snabb brunchmacka

 

Snabb brunchmacka, 1p

2 ägg
2 msk grädde
salt och peppar
1 rostad macka
smör och ost
oregano
paprikapulver

Blanda ägg, grädde, salt och peppar i en skål. Hetta upp en stekpanna och häll i smeten. Rör hela tiden och ta av när äggröran är lagom krämig. Rosta brödet. Smöra och lägg på en skiva ost. Toppa med äggröran, krydda med lite oregano och paprika. Bon appetit!

Lämna ett svar