Chèvre med smultron

Hej!! Nu har jag gått på semester!! Tre hela veckor ska jag vara ledig och det känns sååå skönt 🙂 På söndag åker vi till Kalifornien, där vi ska bila runt i ett par veckor med vänner och bara ha det gott. Jag kommer nog inte blogga när jag är där, men ni kan följa mig på instagram: CECILIAVT heter jag. Självklart kommer jag att lägga upp bilder när jag kommer hem igen 🙂

Eftersom det är helg nu, så tänkte jag bjuda på ett smaskigt recept som passar som tilltugg till drinken eller som förrätt. Har ni några smultron kvar?? Detta bjöd min svägerska Jill på när vi sågs i Stockholm. En riktigt bra kombo!

Chèvre med smultron

en bit baguette
chèvre
smultron
honung

Sätt ugnen på 200 grader. Skär små skivor av baguetten. Lägg en bit chèvre på varje baguetteskiva. Lägg några smultorn på varje bit och ringla över honung. Ställ in i ugnen i ca. 5 minuter. Servera genast.

Lämna ett svar