Louise och Martins bröllop

I lördags var det dags för bröllop igen 🙂 Våra vänner Louise och Martin fick äntligen varandra 😉 Det var verkligen ett lyckat bröllop! Vackert väder, vacker brud och brudgum och jätterolig fest efteråt!

Vigseln hölls på en flotte i Skåne-Tranås
  

Risregn…

Placeringskorten var fina betonghjärtan. Till förrätt fick vi Toast skagen.

Underhållning under hela middagen och dansen på kvällen stod Holidays för.

Vi satt vid bordet ”Lund”.

Nygifta och glada 🙂

Jenny, Madde och jag

Tomas, Krille och Kotten

När Louise gick iväg passade alla tjejer på att pussa på Martin

De fick utföra roliga lekar…

Första dansen
  

Vi fick popcorn i serietidningar och färgglada drinkar…

Vi fick även en supergod bröllopstårta med hallongrädde och choklad
Krille och jag ska ju åka med brudparet till Kalifornien om 5 veckor, så av oss fick de en USA-inspirared present, med bl.a biljetter till Alcatraz, vin från Kalifornien och guideböcker.
Tack Louise och Martin för en fantastiskt trevlig dag!
Just nu sitter jag hemma och är sjukskriven 🙁 Har nämligen fått ryggskott/nackspärr from hell… Får knapra starka värktabletter för att stå ut med smärtan. Jag hoppas verkligen jag blir bra snart så att jag kan träna! Dessutom har vi semester nästa vecka och det är ju inte så kul om man inte kan röra sig obehindrat. Håll tummarna för att jag blir frisk snart!

Lämna ett svar