Vikt lövbiff med ost och skinka

Jag måste börja med lite skryt! Jag har nämligen sprungit milen för första gången idag! Det kändes jättebra. Tack Helena för peppen 🙂 Tränar ni mycket inför beach -13? Vi försöker iaf träna varje dag och äta mycket protein och mindre kolhydrater på vardagarna.. Det här åt vi nu ikväll. Mamma brukade göra dessa goda löbiffar när jag bodde hemma.
    

Vikt lövbiff, ca 4p:

500-600 g lövbiff (8 skivor)
en klick dijonsenap
8 skivor rökt skinka
16 tunna ostskivor
salt och peppar

Bred ut senapen i ett tunnt lager över lövbiffarna. Lägg på en skiva skinka och ett par ostskivor. Vik ihop, salta och peppra rikligt. Hetta upp en stekpanna ordentligt. Lägg i en klick smör. Stek ca en minut per sida. Låt vila ett par minuter. Servera med en god sallad.
Hoppas ni får en trevlig kväll 🙂

Lämna ett svar