SPA-helg i Torekov

I helgen bjöd min bättre hälft mig på SPA på Torekov Hotell. Det var jätteskönt att komma iväg och slappna av efter en intensiv arbetsvecka. Jag rekommenderar verkligen Torekov Hotell, det är fräscht och supermysigt. Det var faktiskt andra gången vi var där och vi var lika nöjda som förra gången!

När vi kom stod en afternoon tea-buffé uppdukad med bl.a scones med massa goda tillbehör. Efter den gick vi på en mindre vinprovning som hölls i hotellets lounge. Sen blev  det SPA för hela slanten, med ångbastu, kallbad, varmbad, japanskt utebad samt relaxavdelning.
På kvällen hade Krille bokat en femrätters middag som var över förväntan! Alla rätter var supergoda och extra gott blir det ju att äta ihop med nån man älskar 😉

Nr 1: Ankleverterrin med morotskräm och äpple. Såååå gott!

Nr 2: Svampsoppa med äpple och kantareller.

Nr 3: Helstekt hjort med palsternackspuré, havtorn och viltsky. Perfekt kött och oväntat gott med havtornen till.

Nr 4: Blandade ostar med god aprikosmarmelad.

Nr 5: Mandelmousse, hallonsorbet och italiensk maräng. Smakade också ljuvligt.

Innan vi gick tillbaka till rummet satt vi och myste framför brasan 🙂
På söndagen vaknade jag tyvärr upp med en dunderförkylning, men jag kunde ändå äta av den stora frukostbuffén som bistron dukat upp. Jag älskar verkligen hotellfrukost!
Nu ligger jag bara i sängen och försöker kurera mig. Hoppas alla får en fin vecka 🙂

Lämna ett svar