Härlig helg i götet med tjejerna :)

I helgen var jag i Göteborg på ”reunion” med mina vänner som jag känt sedan gymnasiet. Vi hälsade alla på Helena som har köpt hus ute i Långedrag. Det renoverar för fullt men jag är säker på att det kommer bli supersnyggt när de är klara. Långedrag är verkligen ett fint område nära havet.

Jag fick även träffa Sandras bebis Vilgot för första gången och han var sååå söt och verkligen jättesnäll 🙂 Han trivdes nog bra med all uppmärksamhet han fick av oss ”tanter”.

Som jag älskar alla dessa tjejer, alla bor utspridda över landet men trots det ses vi minst 2 ggr/år. Här kommer bilder från helgen (vissa bilder har jag snott av Sanna, skriver vilka under bilden):

Sannas bild: Fina Vilgot 🙂
      

Vi gick en sväng i Haga
    

Vi köpte färsk fisk i Feskekörka
                      

(Bild 4, 10 och 11 är tagna av Sanna.)Vi gick på julmarknad på Liseberg, vilket var jättemysigt men kallt. Rekommenderas verkligen. Vi drack glögg och det spelades julmusik så man fick verkligen julstämning, dock lite tidigt kanske men det gör inget 😉

 

Lämna ett svar