Louisiana!

Idag har jag varit på Louisiana utanför Köpenhamn. Ett av mina favoritmuseum. Av någon konstig anledning så är det alltid fint väder när jag är där, vilket gör upplevelsen ännu trevligare. Deras trädgård med utsikt över Öresund är så mysig att gå runt i. Om ni inte har varit där är det verkligen att rekommendera!!! Vi kollade på en utställning som heter Avantgardens kvinnor 1920-1940 som visade konst av åtta olika kvinnor från mellankrigstiden. Vi tittade även på en utställning av fotografen Andreas Gursky, hans fotografier var jätteläckra. Tyvärr fick man inte fota inne på utställningarna, men här kommer lite bilder från museet och maten där:

Det här hade gärna fått vara mitt vardagsrum!

och detta mitt sovrum:)

En del av trädgården

 

Vi åt buffé…

…och drack öl och gammeldansk

Lämna ett svar