Parmesansill

Hallå i stugorna!

Kanske lite sent att komma med ett sillrecept nu men det blev så bra att jag måste dela med mig av det 🙂
Parmesansill, supergott!! Sillen går snabbt att svänga ihop och inget som behöver stå och gotta till sig 😉

Parmesansill
Parmesansill, en burk

1 pkt 5-minuterssill à 420 g
2 dl crème fraîche
1 dl riven parmesanost
några droppar worcestersås
1/2-1 vitlöksklyfta
1 msk dijonsenap
1 tsk honung
salt och peppar

Häll av lagen av sillen och torka med lite papper, skär i bitar. Blanda crème fraîche, parmesan, worcestersås, riven/pressad vitlök, dijon, honung, salt och peppar. Varva sillen med krämen och lägg i en fin burk.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 8 =