Förra veckan lagade min kära sambo en jättegod gryta med kassler till mig. Den är perfekt att äta som vardagsmat då den går snabbt och är enkel att göra!

Krilles kasslergryta, ca 4 p:

500 g kassler
1 gul lök
1 röd paprika
200 g champnjoner
1 burk créme fraiche kantarell cognac
1 tsk sambal oelek
1 tsk vitvinsvinäger
lite chilipulver
svartpeppar och salt

Skär kasslern i tärningar. Hacka gul lök och paprika. Dela svampen i skivor. Stek allt i en stor stekpanna tills det får lite färg. Tillsätt creme fraichen, sambal, vinäger och kryddor. Låt puttra några minuter.

Servera med sallad och ev. ris.

Print Friendly, PDF & Email
Krilles kasslergryta

Inläggsnavigering


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 6 =