Vi provade att laga LCHF-fläskpannkaka igår. Det blev faktiskt gott, lite torrare än en vanlig pannkaka.

LCHF-fläskpannkaka, till 4p:

8 st ekologiska ägg
3 dl vispgrädde
1 dl mjölk
1 dl mandelmjöl
1 dl kokosnötsmjöl
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
3 pkt bacon

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop alla ingredienser utom bacon till en smet. Skär baconet i bitar och stek i en stekpanna.  Lägg sedan baconet i en smörad ugnsform och häll pannkakssmeten över. Ställ in i ugnen tills fin färg, ca 30-45 minuter. Servera med lingonsylt.
Nu ska vi åka till flygplatsen och bege oss på en miniweekend till London! Trevlig helg!!

Print Friendly, PDF & Email
LCHF – Fläskpannkaka

Inläggsnavigering


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − sexton =