Varma krustader med brieost

Hej!!

Ja, då var denna helgen snart slut… Äntligen har vi fått känna av lite sommarvärme 🙂

I fredags var jag och Linnea på föräldragrupp för första gången, det var trevligt att träffa andra föräldrar med barn i samma ålder. Det blir tyvärr ingen mer träff förrän efter sommaren och då ska de vara lite mer strukturerade träffar, den här gången fick alla bara prata fritt, vilket blev lite stelt…

Efter träffen hängde vi hemma i trädgården i det fina vädret, Linnie i skuggan såklart! Nu uppskattar man verkligen att bo i hus 🙂 På kvällen hade vi mys med ostbricka och lite vin. Kände att jag ville frossa i goda ostar och salami som man inte har fått äta under graviditeten. Tyvärr vaknade jag dagen efter med världens magknip, vilket antagligen berodde på mitt ostfrosseri… Gott var det iaf! Så halva lördagen var förstörd…

Till ostbrickan gjorde jag varma krustader med brieost och aprikos som blev supergoda! Passar perfekt som drinktilltugg och är superenkla att göra!

Ostbricka Varma krustader
Varma krustader

minikrustader (finns vid kexen i affären)
brieost
torkade aprikoser
cashewnötter
honung

Sätt ugnen på 225°C. Skär brieosten i mindre bitar (jag tog bort den vita kanten) och lägg en bit i varje krustad. Hacka några torkade aprikoser och lägg några bitar i varje krustad, lägg även en nöt och några droppar honung på. Ställ in i ugnen i ca 7-10 minuter, eller tills osten smält. Låt svalna något och ät ljumna.

Nu måste jag ta hand om min lilla tös. Hoppas ni får en fin vecka 🙂 Kram

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =